Армія РФ завдала ракетного удару по Павлограду

В результаті ворожої атаки постраждали 25 мирних жителів, серед них троє дітей. Зафіксовано влучання у промислове підприємство та будинки.

Ворог атакував ракетами Дніпропетровську область, є влучення у Павлоградському районі. Про це повідомляє голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Читайте також: Зеленський зустрівся із президентами Чехії та Словаччини

«Трагічні ніч та ранок для Дніпропетровщини. Ворог атакував ракетами. Сім із них військові повітряного командування Схід збили. Але є й попадання. Дісталося Павлоградському району. Попередньо постраждали 25 людей. Серед них троє — діти», — уточнив він.

Повідомляється, що у Павлограді пошкоджено промислове підприємство — там сталася пожежа. Крім того, пошкоджено 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, шість закладів шкільної та дошкільної освіти, п’ять магазинів. Також зафіксовано руйнування і в громадах: у Вербківській пошкоджено майже 40 житлових будинків, у Юріївській – два, у Межирицькій – пошкоджено школу.

«На місцях прильотів працюють усі служби. Інформація уточнюється», — наголосив глава ОВА.

Раніше Зеленський доручив Залужному відправляти на фронт тилових військкомів. Замість них у центри комплектацій мають призначатися воїни, які зазнали поранень, зазначив міністр оборони.