+21 та грози: синоптики розповіли про погоду в Україні на тиждень

З 25 до 28 квітня в Україні передбачається дощова погода з потеплінням.

В Україні цього тижня, з 25 до 28 квітня передбачається дощова погода, подекуди з грозами та мокрим снігом. Про це повідомили в Українському гідрометеорологічному центрі. 

Читайте також: Буданов пояснив, чому Пригожин закликав закінчити війну

Завтра, 25 квітня у західних та східних областях передбачаються короткочасні дощі, вдень місцями грози, на решті території без опадів. Температура вночі 4-9°, вдень 15-20°, на заході та сході країни 9-14°.

Післязавтра, 26 квітня у західних, вдень і в більшості північних, центральних та Одеській областях помірні дощі, в Карпатах з мокрим снігом. На решті території переважно без опадів. Температура вночі 3-10°, вдень у західних, Житомирській, Вінницькій областях 6-11°, на решті території 13-18°, у східних та південних областях до 21°.

У четвер, 27 квітня можливі невеликі та помірні дощі вдень у більшості центральних, південних та східних областей, в західних областях без опадів. Температура вночі 1-8° тепла, у західних областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, вдень 8-13° тепла; у південних та східних областях вночі 5-10°, вдень 16-21°.

Читайте також: Глава ГУР розповів про ситуацію на фронті

У п’ятницю, 28 квітня вночі на Лівобережжі, в Одеській та Миколаївській областях, вдень у східних та південно-східних областях короткочасні дощі, місцями грози. На решті території без опадів. Температура на Лівобережжі вночі 6-12°, вдень 15-20°. На решті території країни вночі 1-7° тепла (у західних, більшості північних та центральних областей на поверхні ґрунту місцями заморозки 0-3°). Вдень 8-14° тепла, на Закарпатті 12-18°. На високогір’ї Карпат вночі 0-5° морозу, вдень 1-7° тепла.

Нагадаємо, окупанти мінують поля і ґрунтові дороги біля Мелітополя. На окупованій Запорізькій області ворог почав мінувати околиці Мелітопольського району.