У ЗСУ назвали напрямок, де росіяни завдають більшість ударів

Куп’янський напрямок є рекордсменом з використання засобів ураження російськими окупантами.

Окупанти більшість ударів по позиціях сил оборони України завдають на Куп’янському напрямі. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник Східного угрупування ЗСУ Сергій Черевий.

Читайте також: Кулеба: поразка Росії — гарантія нормального життя для Європи

«Зараз ворог тут не проводить атакуючих дій, але цей напрямок є рекордсменом з використання саме засобів поразки. За цю добу 432 рази ворог завдав ударів різними типами артилерії, реактивних систем залпового вогню, 13 авіанальотів здійснив, і ракетні удари, як ми бачимо», — сказав він.

Для порівняння – в районі Бахмута Донецької області окупанти завдали 280 артилерійських ударів за минулу добу та здійснили чотири авіанальоти. При цьому на Куп’янському напрямку за добу вдалося знищити 15 російських окупантів, 65 отримали поранення. Також було знищено ворожий БТР, міномет Тюльпан, протитанкову гармату Рапіра та три безпілотні апарати.

Раніше Буданов пояснив, чому Пригожин закликав закінчити війну. Ватажок ПВК Вагнер ретранслює позицію багатьох впливових людей в російському керівництві, заявив керівник ГУР.