Путін дійсно відвідав Херсонську область, але є нюанс

Журналісти визначили, що Путін дійсно приїжджав в окуповану Херсонську область, проте він відвідав село, яке знаходиться за 130 кілометрів від українських позицій.

Президент Росії Володимир Путін все є відвідував окуповану частину Херсонської області, проте він знаходився щонайменше за 130 кілометрів від позицій українських військових. Про це повідомляють «Центр журналістських розслідувань».

Читайте також: Росія обстріляла місто Українськ, вісім поранених

Журналісти, які неодноразово бували на території цього об’єкта, визначили, що це — база відпочинку «Бригантина», яка розташована в селі Щасливцеве, по вулиці Набережна, 17. 

На відео, знятому з борту вертольота журналісти впізнали блакитні дахи корпусів пансіонату «Азов» і його пляж, дитячий табір «Буревісник», а на віддаленому плані — три сірі будівлі корпусів бази відпочинку «Бригантина».

На опублікованому відео, під час поїздки російського президента не супроводжували ні міністр оборони РФ Сергій Шойгу, ні начальник Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов.

Читайте також: “Снайперські гвинтівки на колесах”: Резніков показав французькі AMX-10

Нагадаємо, росЗМІ повідомили, що Володимир Путін відвідав окуповану Херсонщину. У російських ЗМІ повідомляють, що начебто Володимир Путін відвідав окуповану Херсонщину.