Путін відвідав окуповану Херсонщину — РосЗМІ

У російських ЗМІ повідомляють, що начебто Володимир Путін відвідав окуповану Херсонщину.

Президент Росії Володимир Путін начебто відвідав штаб угруповання військ «Днепр» на Херсонському напрямку і штаб угруповання Національної гвардії «Восток» в ЛНР. Про це повідомляють російські ЗМІ РИА Новости

Читайте також: Росіяни обстріляли чотири райони Харківщини

ЗМІ повідомляють, що Путін начебто прилетів до штабу угруповання військ «Днепр» на гелікоптері, а потім на машині дістався до самого командного пункту. У штаб угруповання «Восток» президент також перемістився на вертольоті.

«Володимир Путін у штабі угруповання військ «Дніпро» в Херсонській області заслухав доповіді командувача ВДВ генерал-полковника Михайла Теплинського, командувача угруповання військ «Дніпро» генерал-полковника Олега Макаревича та інших воєначальників», — повідомляє ЗМІ.

Повідомляється, що на нараді президент попросив військових висловити думку про обставини на Херсонському та Запорізькому напрямках і обмінятися інформацією.

Читайте також: Сирський розповів про ситуацію на фронті

В обох штабах Путін привітав військовослужбовців зі святом Великодня і передав їм у дар копії ікон. Віддаючи образ у штабі «Днепр», президент зазначив, що раніше ікона належала «одному з найуспішніших міністрів оборони Російської імперії».

Нагадаємо, в ISW повідомляють, що Володимир Путін не домігся допомоги Китаю. Зустріч Путіна з главою Міноборони Китаю не розширила сфери російсько-китайської співпраці.