Лукашенко зустрівся з донецьким гауляйтером Пушиліним: про що говорили

Самопроголошений президент Білорусі із донецьким колаборантом обговорили запропоновану Лукашенком допомогу у відновленні Донецька.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко зустрівся із главою так званої “ДНР” Денисом Пушиліним. На зустрічі обговорювалося питання надання допомоги Білорусі місцевим жителям Донеччини. Про це повідомляють білоруські ЗМІ.

Читайте також: Росіяни ударили по центру Херсона, є поранені

Лукашенко заявив, що Білорусь може надати допомогу “ДНР”, адже місцевим жителям дуже важко через військові дії та обстріли. 

«І в цій ситуації, що Білорусь може зробити для Донецька, чим ми можемо допомогти?» — сказав Лукашенко.

Крім того, Лукашенко запропонував допомогу Білорусі у відновлення Донецька.

“Роботи попереду дуже багато. Треба відновлюватися. Треба промислові підприємства відроджувати, сільське господарство. Зрештою, люди там жити будуть. Це 100%. І годувати людей же треба. Тому ми готові надати відповідну допомогу і підтримку для того, щоб не чужі нам люди там нарешті перестали страждати. Тому я чекаю такої відвертої від вас розмови. Давайте поділимося думками”, — заявив Лукашенко Президент.

Читайте також: Росія перекидає ресурси на Бахмут — британська розвідка

Нагадаємо, РосЗМІ повідомляють, що Володимир Путін відвідав окуповану Херсонщину. У російських ЗМІ повідомляють, що начебто Володимир Путін відвідав окуповану Херсонщину.