Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні на Великдень

Синоптики повідомляють, що в Україні на вихідних буде хмарна погода з дощем та мокрим снігом.

На Великдень погода в Україні передбачається хмарною й з дощем. Подекуди передбачається мокрий сніг. Про це повідомляють в Українському гідрометеорологічному центрі. 

Читайте також: Білорусь готує майданчики для розміщення ядерної зброї РФ — Міноборони РБ

Так, у вихідні 15 та 16 квітня на Правобережжі помірні, у понеділок 17 квітня в західних областях передбачаються невеликі дощі, вдень подекуди грози. На решті території без істотних опадів, лише найближчої ночі на північному сході країни невеликий дощ та мокрий сніг.

Вітер східний, південно-східний, 5-12 м/с. Температура вночі буде від 3-9° тепла, в Карпатах та на сході країни від 1-6° тепла, вдень від 8-15°, у південній частині та на Закарпатті місцями 16-19°.

На Київщині на вихідних передбачається хмарна погода з проясненнями. Вночі буде без істотних опадів, вдень дощ. Вітер південно-східний , 7-12 м/с.

Читайте також: Українські військові показала вуличні бої у Бахмуті

Температура по області вночі буде від 3-8° тепла, вдень від 8-13°. У Києві вночі буде від 5-7° тепла, вдень близько 10°.

Нагадаємо, можлива евакуація: на Чернігівщині очікують найбільші паводки за останні 10 років. Через підтоплення на Чернігівщині можуть евакуювати людей.