На Київщині через сильні дощі розмило дамбу

Через тривалі дощі на Київщині розмило дамбу й затопило селище.

Внаслідок тривалих дощових опадів у селищі Іванків, що на Київщині розмило дамбу місцевого ставка, вода впала у річку, яка проходить неподалік жилих вулиць. Внаслідок цього водою розмило та підтопило дві вулиці. Про це повідомляють у КМВА та начальник Нацполіції Київської області Андрій Нєбитов у Telegram

Читайте також: Автобус Одеса-Кишинів потрапив у ДТП біля кордону з Молдовою

Повідомляється, що поліція та ДСНС сприяють місцевим жителям подолати лихо, працюють відповідні служби по очищення водовідвідних каналів. Рівень води поступово знижується.

Крім того, у КМВА повідомили, що внаслідок пропуску весняного водопілля через Київську ГЕС, на р. Дніпро у м. Києві, Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах Київської області відмічатиметься затоплення заплавних територій та початкове затоплення низьких ділянок садово-дачної забудови, присадибних ділянок у ряді прирічкових населених пунктів.

Нагадаємо, киянам на Великдень дозволили перебувати у церкві всю ніч. У Києві можна буде прийти на вечірнє богослужіння й залишитися у храмі до завершення комендантської години.