Шмигаль поїхав до Канади та США: подробиці

Денис Шмигаль перебуває з робочим візитом у Канаді й також відвідає США.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль цього тижня перебуває з робочим візитом у Канаді й також відвідає США. Про це повідомляють у Кабінеті міністрів України. 

Читайте також: Кремль продовжує підривати діяльність Пригожина — ISW

Повідомляється, що прем’єр-міністр зустрінеться з прем’єром Канади Джастіном Трюдо та віцепрем’єр-міністром — міністром фінансів Канади Христею Фріланд. Так, за підсумками зустрічі з прем’єром Канади планується підписання двосторонніх документів.

Про свій візит до Канади Денис Шмигаль повідомив у Twitter

“Дружня Канада. Країна, яка однією з перших приходить на підтримку України. Попереду зустрічі з Джастіном Трюдо та Христею Фріланд. Готуємо нові домовленості й угоди для посилення макрофінансової та економічної стійкості України. Працюємо задля перемоги”, — написав Шмигаль. 

Читайте також: Росія посилює десантників новою зброєю для наступу — британська розвідка

У Кабміні додали, що цього тижня Денис Шмигаль відвідає й Вашингтон (США) для участі в щорічному форумі Spring Meetings. Там прем’єр-міністр проведе зустріч із Міністром оборони Сполучених Штатів Ллойдом Остіном, Міністром торгівлі США Джиною Раймондо, Міністром фінансів Джанет Єллен, а також із керівництвом МВФ, Світового банку, Європейського інвестиційного банку та ін. 

Нагадаємо, у США не знають, чи вдалося зупинити «витік даних». У Байдена заявили, що поки немає ясності щодо того, хто може стояти за публікацією секретних документів, і які ще документи можуть бути оприлюднені.