В Ужгороді спалили автомобіль секретаря міськради

Факт загоряння автомобіля у поліції зафіксували, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

 

В Ужгороді у ніч на неділю невідомі спалили автомобіль секретаря міськради, представника Слуги народу Арсена Мелкумяна, повідомили у Нацполіції.

 

«Вночі о 1:50 у дворі особистого будинку спалахнув мій автомобіль. Сумнівів, що це навмисна справа чиїхось рук, немає — ви все бачите на відео. Кому і навіщо це потрібно, поки не знаю, але сподіваюся і впевнений, що правоохоронці зроблять все, щоб знайти винуватців», — заявив Мелкумян.

 

 

Прес-секретар Нацполіції Ганна Дан повідомила, що факт загоряння автомобіля у поліції зафіксували. Усі відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про умисне ушкодження чужого майна шляхом підпалу, що передбачає від трьох до десяти років позбавлення волі.

 

Виключений із фракції та партії Слуга народу нардеп Микола Тищенко у Facebook заявив, що підпал авто може бути пов’язаний з тим, що Мелкумян входить до тимчасової слідчої комісії з розслідування можливих фактів неефективної діяльності Держагентства лісових ресурсів, Держагентства водних ресурсів та Державної екологічної інспекції, їхньої території органів, підприємств, установ та організацій, які могли призвести до зменшення надходжень до бюджетів. Комісію очолює Тищенко.

 

Нардеп заявив, що, за однією з версій, нібито був застосований дрон, і після вибуху вщент згорів автомобіль, який раніше застосовувався для перевірок лісогосподарств.