Зеленський провів Ставку: обговорили запобігання витоку інформації планів оборони

На засіданні Ставки обговорювалися фронт, а також питання щодо запобігання витоку інформації стосовно планів сил оборони України.

Сьогодні, 7 квітня президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. На засіданні учасники обговорили оперативну обстановку на основних напрямках фронту, а також заходи щодо запобігання витоку інформації стосовно планів сил оборони України. Про це повідомляють в Офісі президента України. 

Читайте також: Українські військові показали, як зараз виглядає дорога до Бахмута

Повідомляється, що головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний поінформував учасників про оперативну обстановку на основних напрямках фронту.

Також, на засіданні командувачі оперативно-стратегічних угруповань доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах зон їхньої відповідальності.

На засіданні Ставки начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів про ймовірні дії ворога в найближчий період.

Читайте також: З’явилися кадри знищення російського «Грача» під Мар’їнкою

Члени Ставки також розглянули перебіг формування та укомплектування озброєнням нових бригад. Було приділено увагу рівня підготовки особового складу.

Нагадаємо, Україна не торгує своїми територіями: у МЗС відповіли президенту Бразилії. У МЗС України відреагували на заклик президента Бразилії віддати Крим Росії.