Розбещував рідних доньок: у Дніпрі затримали священника УПЦ МП

Чоловік вчиняв розпусні дії стосовно власних доньок 13 та 15 років.

Священнослужитель після смерті дружини упродовж тривалого часу розбещував неповнолітніх доньок 13 та 15 років. Залишаючись вдома наодинці з рідними доньками, священник вчиняв стосовно них розпусні дії. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній прокуратурі. 

Читайте також: Шукала базування та переміщення ЗСУ: в Одесі затримали колаборантку

“За процесуального керівництва Лівобережної окружної прокуратури  міста Дніпра повідомлено про підозру священнослужителю одного з храмів УПЦ (МП) за фактом розбещення неповнолітніх (ч. 2 ст. 156 КК України)”, — повідомляють у прокуратурі. 

Повідомляється, що дівчата розповіли про це старшому брату, який одразу повідомив поліцію. Наразі діти перебувають під наглядом лікарів.

Священника затримано у порядку ст. 208 КПК України, прокурором направлено до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Пригожин визнав, що ЗСУ має організовану оборону Бахмута

Нагадаємо, митрополиту Черкаської єпархії УПЦ МП повідомили про підозру — СБУ. Митрополит заперечував збройну агресію Росії проти України й наказав створити сайт на російському програмному забезпеченню для ретрансляції прокремлівського контенту.