Зеленський приїхав до Польщі: подробиці

Володимир Зеленський приїхав до Польщі разом із першою леді. На зустрічі із президентом Польщі буде обговорюватися військова допомога Україні, стратегії, а також післявоєнна відбудова України.

Сьогодні, 5 квітня президент України Володимир Зеленський разом із першою леді України Оленою Зеленською прибули з робочим візитом до Польщі. Про це повідомляє RMF FM

Повідомляється, що Зеленський поспілкується віч-на-віч з президентом Польщі Анджеєм Дудою.

Читайте також: Армія РФ за добу втратила 550 солдатів — Генштаб

Відомо, що об 11 годині ранку Анджей Дуда офіційно привітає Володимира Зеленського в Президентському палаці, після чого розпочнеться марафон політичних консультацій: між главами держав, делегаціями, а також міністрами в рамках міжурядових консультацій.

Основними темами переговорів буде військова допомога Україні, обговорення стратегії, а також післявоєнна відбудова та шлях України до Європейського Союзу і НАТО. 

Відомо, що о 18 годині запланований виступ президентів Польщі та України у дворі Королівського замку у Варшаві. Перед замком встановлять великий екран, де всі охочі зможуть спостерігати за промовами.

Читайте також: У Мелітополі пролунав вибух: подробиці

Нагадаємо, Володимир Зеленський обговорив із Дудою оборонні потреби України. Український та польський лідери говорили про актуальні оборонні потреби та спільні дипломатичні зусилля.