Зазнають величезних втрат: у Запорізькій області окупанти облаштували новий шпиталь для поранених

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські загарбники облаштовують у медичному закладі шпиталь для поранених.

Про це повідомляють у Генеральному штабі Збройних сил України у вечірньому зведенні 26 березня.  

Черговий шпиталь російські окупаційні війська облаштували на території цивільного медичного закладу Нововасилівки, Приазовського району.

«Станом на 25 березня в ній проходить лікування близько 200 поранених російських загарбників. Цивільному населенню заборонено доступ до лікувального закладу», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в одному з населених пунктів Пологівського району російські окупанти перетворили будівлю школи на військовий шпиталь на 50 ліжкомісць.

В окупованій Розівці шпиталь облаштували в будівлі місцевої лікарні, а у селі Високе Василівського району – у будівлі місцевої школи.

Як вже писав «Перший Запорізький», на Запорізькому напрямку російські окупаційні війська продовжують зазнавати втрат. Тому цивільні лікарні тимчасово окупованих населених пунктів Запорізької області перетворюють у військові госпіталі. У Генеральному штабі повідомляли про розгортання шпиталів у Мелітополі, Пологах, Токмаку, Енергодарі, Василівці, Бердянську та інших населених пунктах.

Читайте також:

У Запорізькій області російські окупанти облаштували ще один військовий госпіталь на території дитячого садочка.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!