РФ планує набрати 400 тис. контрактників — ЗМІ

Кремль прагне уникнути нової мобілізації напередодні виборів у РФ і набиратиме контрактників. Також у Москві не планують нового наступу, лише оборону.

У Кремлі відмовилися від планів подальшого наступу в Україні цієї весни після того, як не змогли досягти великих успіхів. Натомість окупанти зосередяться на стримуванні нового контрнаступу України. Про це у п’ятницю, 24 березня, повідомляє Bloomberg із посиланням на джерела.

 

Зазначається, що цього року влада РФ планує набрати до 400 тис. контрактників, щоб поповнити армію і уникнути ще однієї примусової мобілізації.

 

«Масштабна вербувальна кампанія дозволить Кремлю уникнути ще однієї примусової мобілізації резервістів, оскільки він нарощує кампанію з переобрання президента Володимира Путіна наприкінці цього року. Призов минулої осені похитнув довіру населення і спровокував виїзд із країни до мільйона росіян», — йдеться у матеріал.

 

Видання повідомляє, що майже всі 300 000 військовослужбовців, мобілізованих восени, зараз перебувають на полі бою, але за останні місяці Росії не вдалося взяти жодного великого міста.

 

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet