У Луцьку жінка намагалася продати немовля за 30 тисяч доларів

Жінка намагалася продати дитину своєї подруги за 30 000 доларів США.

Правоохоронці затримали у Луцьку зловмисницю, яка хотіла продати 11-місячне немовля за 30 тисяч доларів США. Дитина виявилася сином подруги зловмисниці. Про це повідомляють у Національній поліції України. 

Читайте також: Росіяни вдарили по “Пункту незламності” у Костянтинівці: 3 загиблих

Правоохоронцям надійшла інформація, що мешканка Луцька серед своїх знайомих підшукує охочих придбати немовля. Виявилося, що 26-річна жінка отримала немовля від своєї 23-річної подруги, яка народила дитину вдома й не зверталася до лікарні. 

“Спочатку жінка турбувалась про немовля, переховуючи від сторонніх очей, а потім, аби покращити своє матеріальне становище, почала підшукувати осіб, готових придбати 11-місячну дитинку”, — йдеться у повідомленні.

Під час передачі дитини в обмін на гроші зловмисницю затримали волинські правоохоронці. Наразі дитину передали до медичного закладу.

Слідчі поліції вже оголосили їй про підозру за ч.3 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. За скоєне «піклувальниці» загрожує до 15-ти років тюремного ув’язнення. Крім цього, після вивчення всіх обставин та фактів діям матері буде також надана правова кваліфікація.

У Луцьку жінка хотіла продати немовля за 30 000 доларів США / www.npu.gov.ua

У Луцьку жінка хотіла продати немовля за 30 000 доларів США / www.npu.gov.ua

Читайте також: Суд заочно заарештував підозрюваного у держзраді екс-нардепа Кузьміна

Нагадаємо, суд арештував приховані активи дружини Медведчука у більш ніж 440 млн грн. СБУ повідомили про арешт прихованих активів дружини Віктора Медведчука на суму понад 440 млн грн.