Окупантам вже потрібно виїжджати з Криму: Гуменюк про вибухи у Джанкої

Нічні вибухи у тимчасово окупованому Криму вказують окупантам на те, що вже необхідно евакуюватися.

Нічні вибухи в тимчасово окупованому місті Джанкой, що в Криму дають сигнали окупантам щодо того, що вже варто виїжджати. Ворогові рекомендують встигнути евакуюватися з півострова, адже ураження логістики ворожої армії буде продовжуватися. Про це заявила начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону

Читайте також: ЗСУ збили китайський БПЛА Mugin-5

“Якщо згадати карту тимчасово окупованого Криму, зокрема, залізничного сполучення, то (Джанкой, — ред.) — це вузлова станція. На початку повномасштабного вторгнення йшлося про те, що ураження логістики буде основним засобом впливу на переформатування розуміння ворога, що їм робити в Криму. Наразі вказано курс чітко для того, щоб було розуміння, що залізницею вже майже необхідно виїжджати”, — повідомила Гуменюк.

За словами Гуменюк, окупанти почувалися спокійно в Криму й вважали, що встигнуть евакуюватися задовго до того, як почнеться “реагування нашої зброї на місця дислокації”, тому зараз ворог намагається списати все на роботу своєї ППО й переконують населення Криму у тому, що все йде за планом. 

Нагадаємо, у Джанкої введено режим НС муніципального рівня. Російські ЗМІ та пабліки пишуть про атаку безпілотників на місто, стверджуючи, що «безпілотники були начинені шрапнеллю» та були «націлені на цивільні об’єкти».