Платформа United24 зібрала понад $300 млн

United24 – це лише одна із різних ініціатив, які всі разом консолідують світ, зазначив Володимир Зеленський.

 

До платформи United24 вже приєдналися люди зі 110 країн світу, а загальна сума благодійних внесків перетнула позначку 300 млн доларів. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні у неділю, 19 березня.

 

«Днями наша благодійна платформа United24 перетнула межу в 300 млн доларів внесків. Від людей з різних країн світу – понад сто країн, тисячі та тисячі донорів. Звичайні люди, приватні компанії, що допомагають купувати дрони для наших військових, машини швидкої, ремонтувати лікарні, інфраструктуру», – зазначив він.

 

Зеленський уточнив, що це лише одна з різних ініціатив, які разом консолідують світ.

 

«Світ розуміє, що відбувається. Світ бачить, як сміливо та благородно борються наші люди. Саме тому нам вдається мобілізувати підтримку і провідних держав, і мільярдів людських сердець по всьому світу. Дякую кожному та кожній, хто вірить в Україну та хто допомагає нам повертати безпеку», – додав глава держави.

 

Нагадаємо, 5 травня 2022 року президент Володимир Зеленський оголосив про запуск онлайн-платформи для збирання коштів на підтримку України. Вона стала першим кроком у рамках глобальної ініціативи United24.