РФ обстріляла Костянтинівку з Урагану та артилерії

Внаслідок ворожих атак дві жінки та четверо чоловіків отримали поранення різного ступеня тяжкості.

 

Російські війська в суботу, 18 березня, обстріляли Костянтинівку на Донеччині зі ствольної артилерії та Ураганів. Шестеро людей отримали поранення. Про це повідомила прес-служба Офісу генерального прокурора у Telegram.

 

«В результаті атак дві жінки та четверо чоловіків отримали поранення різного ступеня важкості. Руйнування отримали багатоквартирні будинки, приватні домоволодіння, господарські будівлі, а також будівля торговельного центру», — йдеться у повідомленні.

 

Усіх постраждалих було госпіталізовано.

 

 

Глава Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив у Telegram, що росіяни потрапили до району центрального ринку та магазину Дитячий світ. За оперативними даними, пошкоджено 10 приватних будинків, 9 багатоповерхівок, школу, дитячий магазин, з десяток приватних автомобілів та гаражі.

 

 

Нагадаємо, вночі російські військові обстріляли Нью-Йорк на Донеччині. Внаслідок атаки були пошкоджені будинки та дорога. Обійшлося без жертв.

 

Вдень 18 березня росіяни обстріляли Краматорськ касетними боєприпасами. Внаслідок атаки двоє людей загинули, ще п’ятеро отримали поранення.