Реклама Більше свободи з новим девайсом від бренду glo™

Бренд glo™ прагне до створення «Кращого майбутнього», розвиваючи пристрої для нагрівання тютюну та ставить перед собою мету зробити їх якомога зручнішими та стильними. Тому бренд розробив девайс glo™ Hyper X2 Air.

Новинка отримала назву glo™ Hyper X2 Air, та є продовженням найсучаснішої серії бренду glo™ Hyper.

На правах реклами

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Бренд glo™ продовжує розвивати свої пристрої та прагне задовольнити різноманітні запити повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. Команда бренду цінує свободу, тому постійно вдосконалює технологію, зовнішній вигляд та формати девайсів. «Свобода там, де ти», і вона неможлива без різноманіття пропозицій, які дозволяють зробити вибір без компромісів.

Хоча останній пристрій — glo™ HYPER X2 — вийшов лише восени 2022 року, уже весною 2023 року ця серія отримала продовження. Новенький glo™ Hyper X2 Air буде легшим, компактнішим, ніж попередня модель, і тому ще зручнішим у користуванні.

Фото рекламодавця

Фото рекламодавця

Мета бренду glo™ створювати не просто пристрої для нагрівання тютюну, а стильні моноблоки, для яких дизайн є однією із визначальних рис. glo™ Hyper X2 Air — не став винятком. Його палітра складається із семи виразних кольорів, які привертатимуть погляд, та дозволять кожному знайти відтінок, що справді подобається.

Та новий дизайн пристрою не привід йти на поступки у технологічному плані. Так само, як і попередній девайс із цієї серії, glo™ Hyper X2 Air — використовує ту ж саму прогресивну технологію. Він безпечний, легкий у користуванні, швидко гріється та довго тримає заряд. Так, цей пристрій буде готовий до використання за 20 секунд у режимі Standard та на пʼять секунд швидше у режимі Boost. А за повністю зарядженої батареї його вистачить до 20 сеансів без підзарядки*.

Як бачиш, glo™ Hyper X2 Air отримав нове візуальне втілення, та зберіг основні характеристики найбільш прогресивної лінійки. Чекай на появу новинки в Україні і дуже скоро, ти сам зможеш у цьому переконатись. Щоб не пропустити старт продажів, слідкуй за новинами на офіційному сайті бренду та на сторінках соціальних мереж.

А якщо ти хочеш стати одним із перших власників нового девайса, переходь за лінком та оформлюй передзамовлення. Перші 1000 повнолітніх споживачів, які в період з 6 березня по 10 квітня 2023 року замовлять glo™ Hyper X2 Air, гарантовано отримують у подарунок** враження від відомого бренду.

І головне пам’ятай: свобода там, де ти!

 

* До 20 сесій без підзарядки. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача.

** Спеціальна пропозиція діє з 6 березня по 10 квітня 2023 року. Кількість подарунків обмежена. Деталі за посиланням. glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.