+17 та мокрий сніг: синоптики дали прогноз на вихідні

Синоптики розповіли, якою буде погода по Україні на вихідні 11 та 12 березня.

В Україні на 11 та 12 березня  передбачається тепла погода, проте з опадами. У деяких областях можливий мокрий сніг. Про це повідомляють в Українському гідрометеорологічному центрі. 

Читайте також: На Херсонщині машина натрапила на міну: двоє загиблих, двоє поранених

У наступні дві доби синоптики передбачають в Україні дощі, а у деяких областях мокрий сніг. Так, завтра у Карпатах, післязавтра по Україні, крім півдня та сходу можливий мокрий сніг. 

Завтра, 11 березня вдень та 12 березня вночі в більшості областей можливі пориви вітру 15-20 м/с. Повідомляється, що температура повітря вночі буде від 2 до 7° тепла. 

На Одещині та в Криму буде до 17°, в неділю у західних, північних та центральних областях від 1 до 6° тепла. 

12 березня в Україні, крім півдня та сходу передбачається температура від 3° тепла до — 3° морозу, вдень від 7 до 13° тепла. 

Читайте також: ЗСУ знищили комплекс РЕБ Борисоглібськ-2

Щодо прогнозу погоди на Київщині, то 11 березня передбачається хмарна погода, вночі без опадів, а вдень з дощем. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура по області вночі буде від 2 до 7° тепла, вдень від 8 до 13°. У Києві передбачається весняна погода. Так, вночі буде від 3 до 5° тепла, вдень близько 10°.

Нагадаємо, у Міноборони зафіксували чергову інформаційну атаку ворога щодо Бахмуту. Окупанти запустили велику кількість нібито інсайдерської інформації про суперечки та розбіжності у військово-політичному керівництві України щодо рішень по Бахмуту.