Ворог продовжує наступ: у Міноборони розповіли про ситуацію в Бахмуті

Хоч ворог намагається прорвати оборону міста Бахмут, українські воїни роблять усе, аби завадити окупантам це зробити.

Наразі ситуація у Бахмуті, що на Донеччині загострена й армія Росії продовжує наступ, проте українські воїни роблять усе можливе аби окупанти не реалізували свої плани. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в Telegram.

Читайте також: Зеленський заперечив причетність України до вибухів на “Північних потоках”

“Якщо коротко підсумувати оприлюднені зведення, то: ситуація у Бахмуті загострена, ворог продовжує наступ та намагається прорвати оборону наших військ. Наші воїни роблять все можливе, аби не дати ворогу реалізувати свої плани”, — написала вона. 

Для довідки. Бахмут — місто в Донецькій області України, адміністративний центр Бахмутської міської громади та Бахмутського району. До російського вторгнення 2022 року місто було центром соляної промисловості України та залізничним вузлом, під час боїв за Бахмут деякі райони міста зазнали істотного руйнування. У травні 2022 року лінія фронту наблизилась до міста, почались артилерійські та авіаційні обстріли міста й донині там тривають запеклі бої.

Читайте також: Центр стратегічних комунікацій пояснив фейк про «теракт» у Придністров’ї

Нагадаємо, у Міноборони зафіксували чергову інформаційну атаку ворога щодо Бахмуту. Окупанти запустили велику кількість нібито інсайдерської інформації про суперечки та розбіжності у військово-політичному керівництві України щодо рішень по Бахмуту.