Шойгу прибув з “інспекцією” в зруйнований окупантами Маріуполь

Міноборони РФ відвідав Маріуполь та “проінспектував” його “відбудову”.

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу в рамках робочої поїздки на окуповані території України перевірив роботу з “відновлення інфраструктури” міста Маріуполь, що у Донецькій області. Про це повідомляють у Міноборони Росії. 

Читайте також: ЗСУ знищили 650 військових РФ — Генштаб

Повідомляється, що Шойгу “проінспектував” готовність вже зданих об’єктів і хід виконання робіт на майданчиках будівель і споруд, які самі окупанти й зруйнували. 

“Зокрема, Сергію Шойгу представили зведені силами військових будівельників багатофункціональний медичний центр, республіканський рятувальний центр МНС і новий мікрорайон із 12-ти п’ятиповерхових житлових будинків”, — йдеться у повідомленні. 

Для довідки. Місто Маріуполь було повністю окуповане росіянами 20 травня 2022 року після того, як бійці полку «Азов» після боїв на Азовсталі здалися у полон російським окупантам. Внаслідок атак росіян ракетами, відомо, що 90% інфраструктури міста знищено. 

Читайте також: У Білорусі масові обшуки та арешти — правозахисники

Нагадаємо, уночі РФ атакувала Дніпропетровщину чотирма БПЛА. Усі безпілотники знищила протиповітряна оборона. Вранці ворог накрив артилерійським вогнем Нікопольський район.