У ЗСУ повідомили, чи можуть підвозити бійцям до Бахмута снаряди та провізію

Окупанти продовжують наступати на п’яти напрямках фронту в Донецькій та Луганській областях — Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському.

Українські військові продовжують боронити Бахмут Донецької області від окупантів. При цьому російські війська зазнають великих втрат. Про це у неділю, 5 березня, повідомив речник східного угруповання Збройних сил України Сергій Черевий в ефірі національного телемарафону.

 

Він додав, що зберігається можливість доставляти українським захисникам боєприпаси, продукти, медикаменти, а також є можливість забирати звідти поранених.

 

«Оборону тримає не лише ЗСУ, а й прикордонники, Національна гвардія, вони тримають оборону в Бахмуті. Туди є можливість доставляти боєприпаси, провіант, забирати поранених», — наголосив Череватий.

 

Він також зазначив, що росіяни намагаються бити по мостам, щоб порушити постачання ВСУ. Але наші підрозділи «забезпечують можливість за допомогою різних способів доставляти все необхідне».

 

Зазначимо, за одну ніч українські захисники знищили 15 груп вагнерівців, які йшли на штурм позицій наших бійців у Бахмуті Донецької області.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet