Солдат РФ «випадково» вистрілив із РПГ під Ростовом — соцмережі

Уламки снаряда впали у житловому масиві в місті Гуково Ростовської області, повідомляють російські Telegram-канали.

Російський військовий «випадково» вистрілив із ручного протитанкового гранатомета (РПГ). У результаті уламки снаряда впали в житловий масив Гуково в Ростовській області. Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA.

Читайте також: Зеленський повідомив про відновлення енергетики

Жителі Гукова (Ростовська область) напередодні чули вибухи. Після вибуху уламки невідомого снаряда виявили у житловому масиві міста. Причиною НС стала помилка одного з російських військових, зазначає паблік.

«Солдат, особистість якого нам з’ясувати не вдалося, перебуваючи в пункті тимчасової дислокації, здійснив неконтрольований постріл з РПГ-22, що і спричинило вищезгаданий вибух. За попередніми даними, ніхто не постраждав», — сказано в повідомленні.

У свою чергу голова Гуково Євген Гріненко назвав об’єкти, що впали 4 березня, «уламками невідомого походження» і попросив мешканців «не вірити чуткам і не піддаватися паніці». Міноборони РФ досі замовчує причини інциденту.

«За два дні причину того, що сталося, так і не назвали», — підсумували в Telegram-каналі.

Раніше Зеленський заявив, що організаторів агресії РФ покарають. В Офісі президента кажуть, що створення міжнародного трибуналу щодо злочину агресії проти України перейшло від обговорення ідеї щодо напрацювання конкретного механізму.