РФ “поставила на паузу” масовані удари, але ракетна загроза висока — ОК “Південь”

В командуванні закликали не нехтувати сигналами повітряної тривоги, адже ймовірність ракетних ударів з боку Росії висока.

На сьогодні, 6 березня корабельне угруповання ворога в Чорному морі тримається на ракетобезпечній для себе відстані від контрольованого Україною берега. Так, серед 1️5️ кораблів, залишаються 3️ ракетоносії, 2 з яких підводні. Загальна кількість “Калібрів” сягає до 1️6️ ракет. Про це повідомляють в ОК “Південь”.

Читайте також: Ворог завдав ракетного удару по школі в Краматорську

Додатково ворог продовжує повітряну розвідку, та пошуки нової тактики підвищення результативності застосування ракетних ударів.

“Хоч Росія й “поставивши на паузу” масовані ракетні атаки, все є вона задіює авіацію і ракети повітряного базування, групи дронів-камікадзе, а також наземне озброєння типу берегових чи оперативно-тактичних ракетних комплексів або ЗРК С-300 по прифронтових територіях в зонах досягання”, — повідомляють у командуванні. 

Додається, що готовність же ракетоносіїв в морі свідчить, що вірогідність атак максимально висока.

В командуванні закликали не нехтувати заходами безпеки та не ігнорувати повітряну тривогу.  

Читайте також: Зеленський ввів до складу Ставки заступника міністра оборони Павлюка

Нагадаємо, в ОК “Південь” повідомили, що РФ зосередила у Чорному морі чотири носії Калібрів. Російські кораблі намагаються триматися подалі від досяжності українськими силами та розосереджуватись у морі.