ГУР прокоментувало події у Брянській області РФ

В українській розвідці інформацію про зіткнення у Брянській області називають «продовженням трансформації РФ».

Події у Брянській області свідчать про очищення росіян від диктатури Путіна. Про це повідомляє представник ГУР МО Андрій Юсов .

Читайте також: У Кишиневі оцінили можливість нападу РФ на Молдову

«РФ сьогодні є такою освітою, всередині якої є велика кількість міжнаціональних, міжетнічних, міжрелігійних, соціально-політичних та інших конфліктів. Сьогодні є публічна заява РДК. Це люди, які зі зброєю в руках воюють проти режиму Путіна та тих, хто його підтримує» . Можливо, росіяни починають прокидатися, усвідомлювати щось і вживати якихось конкретних заходів», — зазначив Юсов.

Російський добровольчий корпус раніше опублікував повідомлення з військовими із жовтими стрічками, які заявляють, що інформація про українські ДРГ не відповідає дійсності. За їхніми словами, насправді саме російські добровольці потрапили на території Брянської області та мають намір боротися з путінським режимом.

Раніше ЗМІ заявили, що РФ купує запчастини для літаків в обхід санкцій. Для продовження роботи російські авіаперевізники купують запчастини у «дружніх» країнах і перевстановлюють компоненти з одного літака на інший.