Білоруські партизани показали, як “сідали” на ДРЛО А-50У в Мачулищах

Білоруські партизани впродовж 2-х тижнів розвідували аеродром “Мачулищі” перед диверсією.

Білоруські партизани впродовж двох тижнів за допомогою дронів цивільного призначення, придбаних у магазині, вели авіарозвідку на військовому аеродромі «Мачулищі», що знаходиться за 20 кілометрів від столиці Білорусі Мінська. Про це повідомляють в асоціації BYPOL, які й проводили розвідку. 

Повідомляється, що під час однієї з таких розвідок, партизани змогли не тільки залетіти на територію аеродрому, яка охороняється, але й сісти дроном на радіолокаційну станцію російського літака ДРЛО А-50У. 

Читайте також: Масовані ракетні атаки Росії залишиться у минулому — ОК “Південь”

У BYPOL додали, що під час таких розвідок засоби ППО та антидронової боротьби не відреагували на перебування літального об’єкта в зоні аеродрому. 

“Ну і як себе проявили хвалені засоби антидронової боротьби, на розробку і виробництво яких витрачено десятки мільйонів рублів бюджетних коштів? Відповідь очевидна — ніяк. А чи доповідалася інформація про ці інциденти самопризначеному правителю? Звичайно ж ні”, — йдеться у повідомленні. 

Партизани опублікували відео, де показано, як дрон прилетів на аеродром й приземлився на радіолокаційну станцію літака ДРЛО А-50У. 

Раніше повідомлялося, що 26 лютого диверсію в Мачулищах влаштували партизани. Напад за допомогою безпілотників скоїли нібито учасники плану Перемога, зараз вони у безпеці.

Читайте також: СБУ викрили прихильницю “руського міра” у власних лавах

Нагадаємо, Беларускі Гаюн повідомив, що після диверсії в Мачулищі прилітали літаки для ремонту ДРЛО А-50У. На білоруський військовий аеродром «Мачулищі» прилітали два військово-транспортні борти з центру обслуговування літаків.