У Криму з’явився новий рух опору

Активісти розпочали з рішучих дій та підпалили автомобіль із символікою окупантів у Феодосії.

У тимчасово окупованому Криму виник новий проукраїнський рух «Опір Nації». Про це повідомляє представництво президента України в АР у Facebook.

Читайте також: У Кремлі назвали умову повернення до договору про ядерні озброєння

Повідомляється, що активісти підпалили автомобіль із символікою окупантів у Феодосії. Також в Алушті почали з’являтися зелені стрічки з написами «Геть з України, москаль некрасивий». Акція вже почала поширюватись і в інших містах.

Також у представництві нагадали, що у Криму продовжується активний опір окупантам. Діють організації Жовта стрічка, Атеш, Кримські партизани та Кримські бойові чайки.

«Мешканці окупованого Криму продовжують чинити опір: розміщують в автомобілях державний прапор, малюють у громадських місцях українську символіку і навіть пишуть на російських купюрах антивоєнні гасла», — йдеться у публікації.

Раніше Шмигаль заявив, що Україна виграла битву за тепло та світло. Прем’єр-міністр подякував енергетикам і тепловикам за самовіддану працю, силам ППО – за професіоналізм, партнерам України – за підтримку, а українцям – за стійкість та ощадливість.