Росіяни в Криму готуються до наступу ЗСУ — Чубаров

Глава Меджлісу кримськотатарського народу впевнений, що Кримський міст є «першочерговим об’єктом на знищення».

Поведінка російських окупантів у Криму може свідчити про їхню підготовку до наступу Збройних сил України. Про це в ефірі національного телемарафону заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Читайте також: У США повідомили, на чию допомогу розраховують у питанні України

«З огляду на те, що на півночі Криму будуються ще фортифікаційні зміцнення, може йтися про те, що окупанти готуються до наступу Збройних сил України з метою подальшого звільнення Херсонської області та Криму», – сказав він.

Чубаров упевнений, що Кримський міст є «першочерговим об’єктом знищення».

«Для звільнення Криму потрібно буде звернути увагу на кілька факторів або механізмів, за допомогою яких Росія контролює Крим. Серед них – Кримський міст, військові кораблі Чорноморського флоту РФ та коридор, що з’єднує окупований Крим через окуповані частини Херсонської та Запорізької областей, власне, з територією Росії», — зазначив він.

За його словами, «як тільки буде достатньо далекобійної артилерії та інших видів озброєння, Кримський міст має бути знищений одним із перших об’єктів».

Раніше Лукашенко заявив, що Україна повинна «помиритися» з Путіним. Лукашенко вважає, що «Захід аплодує українському лідеру нещиро, хоча Зеленський нібито цим задоволений».