У Росії стурбовані “незрозумілими” вибухами у Маріуполі — британська розвідка

Росіяни стурбовані вибухами у тимчасово окупованому Маріуполі, адже вважали, що місто недосяжне для українських ударних засобів.

Росія стурбована тим, що “незрозумілі” вибухи відбуваються в Маріуполі — зоні, яку вона раніше оцінювала як таку, що знаходиться поза межами досяжності звичайних українських ударних засобів. Про це повідомляють у Міністерстві оборони Великої Британії. 

Читайте також: Данілов розповів, навіщо Україні дипвідносини з Білоруссю

З 21 лютого 2023 року проросійські офіційні особи повідомили про щонайменше 14 вибухів навколо окупованого Росією міста Маріуполь.

Повідомляється, що серед місць, де пролунали вибухи було сховище боєприпасів в аеропорту, два паливні склади та металургійний завод, який Росія використовує як військову базу. Маріуполь знаходиться на відстані щонайменше 80 кілометрів від лінії фронту.

“Попри значні руйнування на початку війни, Маріуполь важливий для Росії, оскільки це найбільше місто, захоплене Росією у 2022 році, яке вона досі контролює, і яке знаходиться на ключовому логістичному маршруті”, — повідомляють у розвідці. 

Читайте також: Сили ППО збили дев’ять дронів над Києвом — КМВА

Нагадаємо, у всіх районах Маріуполя лунають вибухи. Жителі окупованого міста повідомляють у соціальних мережах, що від цих вибухів тремтіли вікна в їхніх будинках.