Росія вдарила з артилерії по Херсону, поранено троє людей

Постраждали працівники Херсонської обласної аварійно-рятувальної служби. Вони закривали OSB-плитами вікна на вулиці Полтавській.

У Херсоні троє людей отримали поранення після чергового обстрілу російських агресорів. Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram у суботу, 25 лютого.

«Сьогодні в результаті артилерійського обстрілу міста Херсон у лікарні опинилися троє місцевих жителів. Російські терористи воюють із мирним населенням», — написав Єрмак.

Тим часом, за даними Херсонської ОВА, було поранено двох працівників Херсонської обласної аварійно-рятувальної служби. Вони закривали OSB-плитами вікна на вулиці Полтавській, коли почався новий обстріл з боку ворога. Чоловіки зазнали осколкових поранень.

Нагадаємо, минулої доби російські окупанти 83 рази обстріляли населені пункти Херсонської області. В результаті було поранено одну людину.

Раніше влада попросила жителів Херсона не виходити на вулицю до кінця цього тижня. У місті не працюватимуть центри видачі гуманітарної допомоги та готової їжі.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet