На концерт у Москві до річниці війни запросили Лепса та поставили ППО

В Москві біля стадіону “Лужники”, де виступив Путін, встановили ППО й запросили масовку.

Сьогодні, 22 лютого у Москві на стадіоні “Лужники” відбувся мітинг-концерт під назвою «Слава захисникам Вітчизни!» приурочений до 23 лютого і річниці вторгнення в Україну. Стадіон прикрасили специфічною символікою й запросили багато масовки. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Читайте також: Войовничий тон без конкретики: британська розвідка про виступ Путіна

На концерті виступали Григорій Лепс і «Любе», а Ольга Кормухіна, Дмитро Харатьян і Дмитро Дюжев заспівали пісню «Группа крови» Віктора Цоя.

На концерті також виступив з промовою президент Росії Володимир Путін. 

ЗМІ також повідомило, що навпроти стадіону “Лужники” помітили установку протиповітряної оборони, а саме комплекс Панцир-С1, й зауважили, що на оглядовому майданчику Воробйових гір поставили триметровий паркан й навколо стоїть ще й поліція.

Нагадаємо, “Паніки немає”: Путіну та його близьким ставлять персональні ППО. До Путіна і його близьких приставили персональну протиповітряну оборону «Панцир-С1».

Читайте також: В багатьох містах Росії по радіо оголосили повітряну тривогу: подробиці

Раніше повідомляли, що Масовці концерту з Путіним не можна одягати синє та жовте — соцмережі. «Фейсконтроль» майбутніх глядачів концерту-мітингу передбачає низку заборон, зокрема, у кольорах одягу.