Синоптики попередили про небезпечні метеорологічні явища в Україні

Сьогодні та завтра в Україні передбачається погіршення погодних умов та пориви вітру.

Сьогодні та завтра погода в Україні може різко погіршитися. Пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, а подекуди й 25 м/с. Про це повідомляють в Українському гідрометеорологічному центрі. 

Повідомляється, що до кінця доби 20 лютого в Україні, крім сходу та південного сходу, пориви вітру 15-20 м/с. 

Читайте також: Разом з Байденом до України прибув радник із нацбезпеки Салліван

Завтра, 21 лютого протягом доби в Україні пориви вітру 17-22 м/с, у західних областях місцями 25 м/с. Синоптики повідомили, що це I рівень небезпечності. 

“Такі погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи енергетики, комунального господарства та порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць”, — йдеться у повідомленні. 

Завтра, 21 лютого передбачається хмарна погода з дощем вночі, крім заходу та крайнього півдня, вдень у східних та північно-східних областях з мокрим снігом.

На Лівобережжі та в Карпатах на дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі 0-5° тепла, на Лівобережжі від 0 до -5° морозу, вдень від 3 до 8° тепла, на заході та півдні країни від 7 до 12°.

Читайте також: Повітряну тривогу оголосили по всій Україні: що відомо

Щодо погоди на Київщині на 21 лютого, то також передбачається хмарна погода, можливий дощ, а також мокрий сніг. Температура по області вночі буде від 0 до 5° тепла, вдень від 3 до 8° У Києві вночі буде від 1 до 3° тепла, вдень від 5 до 7°.

Нагадаємо, в Енергоатому повідомили, що РФ розмістила на ЗАЕС понад 600 мобілізованих і курсантів. Їх розмістили у бомбосховищі заводу для нестандартного обладнання (НСО), де вони очікують на перекидання на Донецьку ділянку фронту.