“Рабів до раю не пускають”, — Зеленський звернувся до українців у День Героїв Небесної Сотні

Президент України звернувся до українців вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Сьогодні, 20 лютого у День Героїв Небесної Сотні президент України Володимир Зеленський звернувся до українців вшанувати пам’ять героїв, які віддали своє життя за країну та людей. Про це повідомляється на офіційній сторінці Володимира Зеленського у Facebook

Читайте також: Росіяни посилюють контроль в окупованому Бердянську — ЦНС

“Рабів до раю не пускають. Це сенс українського тлумачення волі. Це причина, чому на нашій землі ворога не залишиться. Сьогодні ми вшановуємо героїв, які віддали своє життя за Україну й українців у час Революції Гідності, – Героїв Небесної Сотні. Людей різного віку та професій, різних регіонів, але однакових і справжніх цінностей”, — зазначив Зеленський. 

Він додав, що Україна — це самостійна та вільна європейська країна, й захищаючи її варто пам’ятати, що “наша міцність і сила духу базуються на міцності й силі багатьох українців, які не здавалися, які мріяли та діяли заради того, щоб Україна жила”. 

Читайте також: Росія може точково вдарити “Калібрами” по Україні — ОК “Південь”

“І жодного сумніву немає, що ми захистимо все це, що ми реалізуємо мрію українських героїв. Світла памʼять усім, хто віддав своє життя за Україну й українців! Вічна шана Героям Небесної Сотні!”, — додав він. 

Нагадаємо, Володимир Зеленський відреагував на спроби Макрона вести діалог із Путіним. Макрон заявив, що Париж підтримує український народ у його боротьбі проти російської агресії, але нібито є «необхідність підтримки діалогу з РФ».