У Молдові знайшли уламки російської ракети

Залишки ракети знайшли біля кордону з Україною.

Біля кордону з Україною у Модові знайшли уламки російської ракети після нічної атаки. Про це повідомляють у Міністерстві внутрішніх справ Молдови.

Читайте також: Лукашенко запросив Байдена поспілкуватися з Путіним

 

Повідомляється, що патруль прикордонної поліції виявив на території сектору прикордонної поліції “Ларга” (Бричанський район) залишки ракети, що залишилася після російських авіаударів по Україні.

Після виявлення залишків ракети поліція негайно вжила заходи для захисту території, а також повідомлено Службу екстреної допомоги 112, групи вибухотехніків Придністровського прикордонного управління та Прокуратуру Бричанського району.

“Це вже четвертий випадок падіння уламків ракет, що залишилися після бомбардування України, на територію Республіки Молдова. Як і в попередніх випадках, компетентні органи вживають усіх необхідних заходів, згідно з процедурою, для забезпечення безпеки громадян”, — йдеться у повідомленні. 

Читайте також: РФ ударила по Павлограду та Кременчуку ракетами Х-22 — Ігнат

Нагадаємо, 10 лютого Віталій Кім повідомив, що ракета РФ порушила повітряний простір Молдови. Це вже не перший подібний випадок. Раніше, 14 січня, уламки російської ракети впали у північній частині Молдови.