Кадиров готовий “взяти Київ” за наказом Путіна й показав пістолет “для Зеленського”

Рамзан Кадиров заявив, що за наказом Путіна готовий вирушити й до Америки.

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що російські війська можуть дійти до Києва і взяти його, якщо президент Росії Володимир Путін дасть про це наказ. Про це Кадиров заявив в інтерв’ю програмі «60 минут» на «России 1». Повідомляють російські РИА Новости й Кадиров у Telegram

Читайте також: Авіація й танкова коаліція: Резніков назвав головні питання 9 “Рамштайну”

“У нас є сила жива, яка може дійти до Києва, забрати Київ. Сьогодні, якщо буде наказ верховного головнокомандувача, то наші підрозділи Міністерства оборони, Національної гвардії, поліції – немає значення, позавідомчі – у нас всі підрозділи, всі до єдиного готові. А далі – як прийме рішення президент” — заявив Кадиров. 

Він заявив, що при необхідності й наказі Путіна Кадиров та його війська вирушити до Америки. 

“Пояснюю для таких експертів: вам до планів Росії ще вчитися і вчитися. Якщо буде наказ Верховного Головнокомандувача, ми готові хоч на Америку вирушити, залишимо Молдову далеко за спиною. І будь-який такий наказ не обговорюється, а виконується. Є всі необхідні сили, засоби й техніка, щоб втілити його в життя”, — заявив він. 

Кадиров додав, що вважає неправильним вести переговори із Зеленським, але готовий розмовляти з ним сам на сам й показав пістолет, який він підготував “для Зеленського”.

Читайте також: Данія передала Україні всі свої гаубиці CAESAR

“Навіть у мене пістолет є трофейний, я спеціально взяв. Є пістолет, з якого Гітлер застрелився, маузер. Ось є ще один, — трофейний, командири мені привезли, справжній. Я можу Зеленському це довірити, щоб він зробив один постріл”, — заявив Кадиров. 

Нагадаємо, Генштаб назвав втрати військ РФ на 13 лютого. Минулої доби ЗСУ ліквідували 560 окупантів, а всього з початку вторгнення в Україну загинули 138 340 російських солдатів.