Зеленський та Макрон прибули у Брюссель на саміт ЄС

Володимир Зеленський разом з Еммануелем Макроном прибули разом на саміт ЄС у Брюсселі.

Сьогодні, 9 лютого президент України Володимир Зеленський разом з президентом Франції Еммануелем Макроном прибули до Брюсселя на саміт ЄС. Про це повідомляє BFMTV.

Читайте також: Росія може почати наступ попри несприятливі погодні умови — БР

Про візит президента України написала й Президент Європейського парламенту Роберта Метсола у Twitter. Вона написала, що це історичний день для Європи. 

“Історичний день для Європи. З гордістю повідомляю, що Президент України Володимир Зеленський буде виступати у Європарламенті сьогодні зранку. Щоб звернутися до людей Європи з Дому європейської демократії”, — написала вона. 

Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн опублікувала фото із Зеленським у Twitter та написала, що Європа буде підтримувати Україну на кожному кроці до її вступу у ЄС.

Читайте також: У Пентагоні анонсували повістку Рамштайну-9

“Ласкаво просимо до Брюсселя, дорогий Володимире Зеленський. Серце європейської сім’ї, до якої належить Україна. Ми будемо підтримувати Україну на кожному кроці на шляху до нашого Союзу”, — написала вона. 

Нагадаємо, 8 лютого Олаф Шольц та Володимир Зеленський летять до Парижа для зустрічі Макроном. Після візиту до Великобританії президент України Володимир Зеленський відвідає Францію, де зустрінеться з канцлером Німеччини Олафом Шольцем та президентом Франції Еммануелем Макроном.