Синєгубов заявив про готовність ЗСУ до наступу РФ у Харківській області

Окупанти посилюють свою присутність на лінії фронту. Йдеться про Куп’янський, Дворічанський напрям, а також про напрямок Кремінної.

Голова Харківської ОВ Олег Синегубов заявив, що в області можливий наступ російських військ, але ЗСУ готові до цього. Про це він сказав у ефірі телемарафону.

Читайте також: Стало відомо, коли ФРН передасть Україні танки

«Справді, ми чуємо інформацію про спроби повторного наступу на місто Харків, на населені пункти Харківської області. Ми до цього готові, наші ЗСУ сильні та готові реагувати на будь-які спроби ворога подібного характеру», — зазначив він.

Він повідомив, що Куп’янським напрямком у регіоні проходить лінія фронту і ворог постійно намагається атакувати, проте зазнає втрат і відступає на раніше зайняті позиції. Також він заявив, що окупанти посилюють свою присутність на лінії фронту. Йдеться про Куп’янський, Дворічанський напрям, а також про напрям Кремінної.

«Метою ворога є те, щоб не дати ЗСУ просунутися вперед. Там ідуть певні маневри, і ми не включаємо спроби наступу», — зазначив Синегубов.

Раніше Зеленський заявив, що усі ворожі сценарії опрацьовуються. Президент подякував усім нашим захисникам та захисницям, які забезпечують охорону півночі держави.