Реклама ПісніХі: всі тексти улюблених хітів

Шукаєте тексти українських виконавців, що припали до душі? Обожнюєте підспівувати, коли чуєте улюблені хіти? На сайті ПісніХі ви знайдете тести ваших улюблених треків – з коментарями та цікавими інтерпретаціями.

Навіщо це потрібно?

Тлумачний словник пояснює значення слова «пісня», як віршованого твору, призначеного для вокального виконання. Тобто, мелодійність притаманна і словам, і музичному супроводу. У доінтернетну епоху серед молоді були надзвичайно поширені зошити з текстами улюблених пісень – адже їх намагалися вивчити, співали, збираючись компанією, та просто уважно перечитували, аби зрозуміти окремі рядки та строфи. Звичайно, часи змінилися – і у сьогоднішніх юнаків та дівчат немає жодних причин ретельно переписувати текст улюблених хітів. Адже текст пісні українською нескладно знайти в мережі Інтернет.

Буває і так: випадково почута пісня сподобалась, привернула увагу, зачепила якість потаємні струни душі. Та ось проблема: декілька фраз або слів ніяк не вдається розібрати. Частково це зумовлено сучасними трендами в аранжуванні – надмірним заниженням рівня вокальної партії та різноманітними накладеними ефектами, за якими часто губляться слова та окремі фрази. Інколи на таку загадку перетворюються іншомовні фрази, які не завжди однозначно сприймаються на слух.

Здогадуватись, будувати версії – не обов’язково, адже тести улюблених пісень виконавців, творчість яких не залишає вас байдужими, ви завжди знайдете на сайті ПісніХі.

Переваги пошуку тексту на ПісніХі.

На сайті ПісніХі ви знайдете величезну добірку текстів пісень виконавців з усього світу. І, звичайно, з легкістю знайдете тексти співаків та гуртів з України. Пошукова система надзвичайно проста та інтуїтивно зрозуміла, отже ви за лічені секунди знайдете те, що шукали, отримаєте текст пісні, що вас цікавить. А ще надзвичайно цікаві обговорення нових інтерпретацій тих чи інших фраз, що дозволить вам знайти нові відтінки у тексті улюбленої пісні.

Та і це ще все! За бажанням, ви можете прийняти участь у формуванні нашої колекції, додавши тексти пісень, які вам подобаються та добре знайомі. Отже, якщо ви не просто слухаєте сучасні пісні, а робите це уважно та навіть підспівуєте виконавцям, неодмінно заходьте на ПісніХі – для вас знайдеться багато цікавого!