Нацгвардійці знищили ворожий літак Су-25 в районі Бахмута

Командир зенітного ракетно-артилерійського дивізіону 3 бригади оперативного призначення розповів, як українські сили знищили ворожий літак.

На Донеччині військовослужбовці Національної гвардії України знищили черговий російський штурмовик Су-25. Про це повідомляють у Національній гвардії України. 

Читайте також: СБУ викрила схему розкрадання продуктів для ЗСУ на понад 100 млн грн

Бійці додали, що ворог активно використовує броньований дозвуковий штурмовик при знищенні наземних цілей та завдає ударів по українських позиціях і населених пунктах. 

“2 лютого о 11:55 ранку в південно-східній околиці Бахмута нацгвардійці виявили два ворожі літаки Су-25 на відстані трьох кілометрів, ціль була захоплена стрільцем-зенітником ПЗРК “Ігла-1” та здійснено пуск. Внаслідок бойової роботи один Су-25 було уражено”, — розповів командир зенітного ракетно-артилерійського дивізіону 3 бригади оперативного призначення з позивним Партизан.

Завдяки українським силам на Бахмутському напрямку окупанти частково втрачають боєздатність та повітряну перевагу. Так, тільки за минулий тиждень розрахунком було знищено гелікоптер Мі-24 та літак Су-25. 

Читайте також: Кількість жертв внаслідок удару по будинку у Краматорську зросла — МВС

Нагадаємо, за даними Генерального штабу ЗСУ,  російські війська втратили у війні проти України 294 літаки.