Сніг та мороз: синоптики розповіли, якою буде погода 3 лютого

Завтра в Україні передбачається хмарна погода з мокрим снігом та морозом.

Завтра, 3 лютого в Україні очікується хмарна погода. Також можливі опади у вигляді мокрого снігу, вдень на півдні невеликий дощ, на Закарпатті помірні опади. Про це повідомляють в Українському гідрометеорологічному центрі. 

Читайте також: Швеція надала Україні 570 тонн енергообладнання

Повідомляється, що на дорогах країни місцями можлива ожеледиця, а у південній частині вночі та вранці подекуди туман. Передбачається, що вітер північно-західний, на Лівобережжі — південний, 5-10 м/с, у західних областях вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі буде від 0 до -5° морозу, вдень від -1° морозу до 4° тепла, у південній частині від 2 до 7° тепла. 

Щодо погоди у Карпатах, то протягом доби передбачається погода від -3 до -8° морозу.

Завтра на Київщині буде хмарна погода з невеликим мокрим снігом. Синоптики попередили, що на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі від 0 до -5° морозу, вдень від -1° морозу до 4° тепла. У самому Києві вночі від -1 до -3° морозу, а вдень від 0 до 2° тепла.

Читайте також: На Одеській митниці знайшли 250 прихованих від розмитнення контейнерів

Нагадаємо, у ЗСУ відповіли, чи зможе Росія захопити Донбас до березня. Росія навряд чи зможе захопити Донецьку та Луганську області до березня.