Зеленський назвав, яка кількість танків потрібна Україні для наступу

Президент України повідомив, що Україні необхідно 300-500 танків для наступу.

Українським військовим для наступу необхідно мати 300-500 танків. Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю для Sky News.

Читайте також: Окупанти обстріляли Часів Яр, двоє загиблих

“Нам потрібно 300 або 500 танків зараз. Тому я вважаю, що нам потрібні танки для наступу на нашу територію, на нашу землю. Нам потрібна бронетехніка для захисту наших людей, ось і все”, — заявив Зеленський. 

Президент подякував усім країнам союзникам за допомогу та підтримку України, проте зауважив, що кількість танків і час доставки мають вирішальне і критичне значення у порівнянні з тим рішенням, яке було прийнято. 

“Ми затверджували випадки, коли нам надсилали зброю, але ми її досі не отримали. Іноді доставка зброї триває місяцями, розумієте? Я нікого не звинувачую, але, відповідаючи на ваше запитання, відчуття полегшення приходить лише тоді, коли зброя, яку нам надають партнери, вже використовується нашою армією”, — додав він. 

Читайте також: Підготовлені у Литві українські мінометники повертаються на поле бою

Нагадаємо, Володимир Зеленський ушанував пам’ять жертв Голокосту. Володимир Зеленський узяв участь у вшануванні пам’яті мільйонів жертв Голокосту.