ЗСУ завдали майже 30 ударів по окупантам за день

Ворог продовжував вести наступальні дії на Бахмутському напрямку, зазнаючи численних втрат.

 

Українські військові від початку нинішньої доби завдали 29 ударів по російським загарбникам. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у середу, 25 січня.

 

 

 

Зокрема сьогодні авіація завдала 14 ударів по районах зосередження ворожих сил та два удари по позиціях їхніх зенітних ракетних комплексів.

 

Крім того, Сили оборони знищили ворожий літак Су-25, вертоліт Ка-52 та два безпілотники типу Орлан-10.

 

А підрозділи ракетних військ та артилерії уразили один пункт управління, дев’ять районів зосередження живої сили та три склади боєприпасів противника.

 

Своєю чергою агресор завдав 21 авіаційний та п’ять ракетних ударів, а також здійснив 27 обстрілів із РСЗВ.

 

«Ворог продовжує вести наступальні дії на Бахмутському напрямку, зазнаючи численних втрат. На Лиманському й Авдіївському напрямках вів безуспішні наступальні дії, усі атаки противника відбито. На решті напрямків окупанти обороняються», – йдеться у повідомленні.

 

На Волинському, Поліському, Сіверському і Слобожанському напрямках значних змін немає, ворожих наступальних угруповань не зафіксовано. Ворог обстріляв з артилерії райони більш як 20 населених пунктів. Серед них – Михальчина Слобода, Леонівка і Ясна Зоря Чернігівської області, а також Бударки, Ветеринарне, Гатище, Вовчанськ, Красне Перше, Нескучне і Стрілеча у Харківській області.

 

На Куп’янському напрямку ворог атакував Синьківку, Іванівку, Котлярівку і Табаївку Харківської області, а також Стельмахівку Луганської області.

 

На Лиманському напрямку росіяни обстріляли Макіївку, Площанку, Червонопопівку і Невське Луганської області, а також Ямполівку – Донецької області.

 

На Бахмутському напрямку під ворожий вогонь потрапили 17 населених пунктів. Зокрема Спірне, Бахмут, Ступочки, Білогорівка, Красна Гора, Кліщіївка і Курдюмівка на Донеччині.

 

На Авдіївському напрямку противник обстріляв Авдіївку, Первомайське, Невельське, Красногорівку, Мар’їнку і Новомихайлівку Донецької області.

 

На Новопавлівському напрямку противник атакував з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони Богоявленки, Пречистівки і Золотої Ниви у Донецькій області.

 

На Запорізькому напрямку від танкового й артилерійського вогню постраждали райони 20 населених пунктів. Серед них Времівка, Вільне Поле і Новополь Донецької області, а також Мала Токмачка, Новоданилівка й Оріхів у Запорізькій області.

 

На Херсонському напрямку окупанти атакували з артилерії 16 населених пунктів, зокрема Гаврилівку, Дудчани, Качкарівку, Білозерку, Новокаїри, Республіканець і Херсон.

 

Нагадаємо, за підсумками 24 січня втрати Росії перевищили 123 тисячі осіб. Тільки за минулу добу було ліквідовано 910 окупантів.