Окупанти обстріляли школу-інтернат на Харківщині — ОДА

Окупанти з артилерії, РСЗВ та мінометів понад 20 разів обстріляли прикордонні населені пункти Харківщини.

За минулу добу російські війська завдавали удари по прикордонних населених пунктах Харківщини. Так, з мінометів, артилерії та РСЗВ окупанти обстрілювали Тимофіївку, Ветеринарне, Стрілечу, Старицю, Вовчанськ, Вільчу, Дворічну, Куп’янськ та інші пункти. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов. 

Читайте також: Росія може завдати масованого або поодинокого ракетного удару — ОК “Південь”

Він додав, що у Тимофіївці Богодухівського району було зафіксовано близько 20 ударів ворога з артилерії. Внаслідок цього пошкоджено чотири приватні будинки.

У Вовчанську Чугуївського району обстрілів зазнали дві дев’ятиповерхівки: вибиті вікна і дах. Крім того, пошкоджено 10 приватних будинків, гаражі, господарчі споруди.

Синєгубов додав, що у Куп’янському районі від обстрілів потерпав Куп’янськ і Дворічна. Внаслідок цього пошкоджено 5 приватних будинків, господарчі споруди, автомобілі. Також окупанти з РЗК С-300 обстріляли приміщення школи-інтернату.

Читайте також: Запорізька область пережила «рекордну» кількість атак — ОВА

Він додав, що на щастя обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, жертвами атак РФ на Донеччині стали четверо осіб. З початку війни внаслідок ворожих обстрілів у регіоні загинули 1313 мирних жителів та понад 2800 отримали поранення.