У Броварах впав гвинтокрил на територію дитячого садка: є постраждалі

У Київській області вертоліт впав на територію дитячого садка. Відомо про потерпілих.

Сьогодні, 18 січня зранку у місті Бровари, що на Київщині впав гвинтокрил. Літальний апарат впав на територію дитячого садка. Відомо, що під час трагедії у садку перебували діти та працівники закладу. Про це повідомив заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко у Telegram,  а також голова Київської обласної військової адміністрації Дмитро Кулеба у Telegram

Читайте також: Українські сили вийшли із Соледару 2 дні тому — БР

“Бровари. Щойно на об‘єкт соціальної інфраструктури впав літальний апарат. З‘ясовуємо дані про потерпілих та обставини. ДСНС та всі служби вже на місці”, — написав Тимошенко о 08:57. 

О 09:18 він написав, що збільшується кількість повідомлень по постраждалих у Броварах.

Голова Київської обласної військової адміністрації Дмитро Кулеба написав, що на місці події всіх евакуювали й відомо про постраждалих.  

“Київська область. У місті Бровари поруч із дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил. Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. На даних момент всіх евакуювали. Є постраждалі. На місці падіння працюють швидкі, поліція та пожежники”, — написав він. 

Читайте також: Кісінджер виступив за вступ України до НАТО

Нагадаємо, постпред РФ заявил, що трагедія у Дніпрі сталася через українські ППО. Небензя звинуватив Україну в тому, що вона нібито розміщує установки ППО, що збивають російські ракети, у житлових кварталах.