Прикордонники вибили взвод ворога у бою за Бахмут

Підрозділи ДПСУ у складі Сил оборони на Бахмутському напрямку тримають визначені рубежі і знищують російських загарбників.

Прикордонники у складі Сил оборони України 16 січня відбили атаку окупантів на Бахмутському напрямку та завдали їм значних втрат. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Читайте також: Данілов спрогнозував, коли росіяни можуть зробити свій останній ривок

«Вчора протягом дня прикордонники відбивали штурм ворога на один із передових опорних пунктів поблизу міста-фортеці Бахмут. Ворожі сили під прикриттям артилерії провели кілька тривалих атак», — уточнили у відомстві.

Повідомляється, що військовослужбовці прикордонного підрозділу відпрацювали штурмовиками зі стрілецької зброї, мінометів, а також гранатними скидами з БПЛА. Також їм було надано вогневу підтримку засобами командування Сил оборони.

«Атака окупантів захлинулась. У ході оборонного бою завдано шкоди живій силі противника: 12 убитими та приблизно 17 пораненими», — підсумували в прикордонній службі.

Раніше Зеленський заявив, що РФ намагається перехопити ініціативу. Президент України вважає, що характер бойових дій на фронті потребує нових рішень з оборонного постачання.