У Бердянську лунають вибухи, над містом гелікоптери: подробиці

В окупованому Бердянську лунають вибухи та звуки стрілкової зброї. Також чутно вибухи, схожі на ППО окупантів.

У тимчасово окупованому Бердянську, що у Запорізькій області повідомляють про вибухи та рух гелікоптерів у бік Запорізької області. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали та радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. 

Читайте також: РФ ініціювала засідання Радбезу ООН щодо України

О 10:37 Андрющенко повідомив про рух гелікоптерів у бік Запорізької області, а о 12:00 місцеві канали повідомили про звуки вибухів. 

“Урзуф повідомляє про серію вибухів в Бердянську. Перша трійка приблизно об 11-12 (по тимчасово місцевому часу, тобто о 10-12 за Києвом). Зараз звуки вибухів поновились. Напередодні зранку з Маріуполя повідомляли про надвеликий рух гелікоптерів в бік Запорізької області, пізніше з міста надійшли повідомлення про звуки вибухів та стрілецької зброї. Попередньо — робота ППО окупантів. Щось відбувається і відбувається щось добре. Продовжуємо відслідковувати ситуацію. Слава Україні!”, — написав Андрющенко. 

Згодом надійшли повідомлення про звуки вибухів та стрілкової зброї. Попередньо — у тому числі й робота ППО окупантів. 

Читайте також: Через дефіцит боєприпасів Росія не здатна вести наступальні операції — ISW

Нагадаємо, з’явилися фото наслідків «прильоту» у Запоріжжі. Внаслідок нічного ракетного удару військ РФ пошкоджено та зруйновано будинки в одному з приватних секторів міста.