Зеленський говорив з президентом Словенії: що обговорювали

Президент України поговорив з президентом Словенії про оборонну співпрацю, а також про участь у реалізації формули миру.

Сьогодні, 9 січня президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з новообраною президенткою Словенії Наташею Пірц Мусар. Під час розмови обговорювалася оборонна співпраця, а також участь Словенії у реалізації формулі миру. Про це Зеленський написав у своєму Telegram

Читайте також: ЗСУ показали захоплену трофейну техніку росіян

“Провів першу телефонну розмову з новообраною Президенткою Словенії Наташею Пірц Мусар. Обговорив із нею оборонну співпрацю, запросив узяти участь у реалізації формули миру. Подякував за підтримку європейської інтеграції України. Запросив до Києва з візитом”, — написав Зеленський. 

Для довідки. Наташа Пірц Мусар — це словенський адвокат. На даний час обіймає посаду президента Словенії з 22 грудня 2022 року, перша жінка на цій посаді.

Читайте також: У Херсоні через обстріл РФ загинув мирний житель

Нагадаємо, Дмитро Кулеба назвав найкоротший шлях України до перемоги над Росією. Найкоротший шлях України до перемоги над Росією — це надання додаткового озброєння.