Медведєв назвав українців «свинями» за відмову в “різдвяному перемир’ї”

Дмитро Медведєв заявив, що українці “не мають жодної віри й вродженого почуття вдячності” за відмову від “різдвяного перемир’я” Путіна.

Заступник голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв образився на відмову України від “різдвяного перемир’я” й назвав українців невдячними. Про це він написав у своєму Telegram

Читайте також: Окупанти обстріляли пожежну частину у Херсоні

“Українцям було простягнуто руку християнського милосердя на Велике Свято. Їхні керівники її відкинули. Думаю, більшість наших військовослужбовців, які беруть участь у “СВО”, спокійно видихнула, почувши відмову головних українських клоунів припиняти вогонь на Різдво. Менше проблем і лукавства”, — написав він. 

Медведєв заявив, що йому начебто шкода людей, які не зможуть сходити до церкви через те, що Україна не погодилася на “перемир’я”. Він назвав українців «свинями», які “не мають жодної віри й вродженого почуття вдячності”, додавши, що українці“розуміють тільки грубу силу”. 

На додаток, Медведєв почав ображати європейських політиків, які не розкритикували цинічно оголошене Путіним “перемир’я на Різдво”. 

Читайте також: Прикордонники розповіли, чи є загроза наступу з Білорусі

Зокрема, він відреагував на слова голови МЗС Німеччини Анналени Бербок, що якби Путін хотів миру, він би повернув своїх солдатів додому, заявивши, що “спадкоємці нацистів ніколи не шкодували ні людей, ні тварин”.

Нагадаємо, в ООН прокоментували «перемир’я» Путіна. Воно не замінить справедливого миру, але генсек ООН Гутерреш вітає будь-яке перемир’я в Україні.